Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Organikus dísztárgyak gyerekszobába

Organikus dísztárgyak gyerekszobába

2024. 05. 08. 14:27:52
A gyerekszoba dekorálása sokunk számára komoly kihívást jelent, hiszen egyszerre kell figyelembe vennünk a kisemberek ízlését, a szoba adottságait és a várható élettartamot (ami nagyban függhet a tárgy elhelyezésétől). Ha ezen felül próbálunk környezettudatosan is hozzáállni a kérdéskörhöz, akkor választási lehetőségeink korlátozódnak.
Miért jó, ha egy dekoráció fából van?

Miért jó, ha egy dekoráció fából van?

2024. 03. 19. 14:29:33

A különféle otthoni dekorációk kiválasztása során a fa használata számos előnnyel járhat, amelyek magában foglalják az esztétikai értékeket, a környezetbarát jelleget és naturalista hangulatot. Alább összeszedtünk pár indokot, miért érdemes a jövőben fából készült dekorációkat választanod!

A hátizsákos utazás 3 alapszabálya

A hátizsákos utazás 3 alapszabálya

2024. 03. 19. 13:04:31

Egy bacpacking trip vagy más néven hátizsákos utazás kifejezetten izgalmas élménynek tűnhet, ám könnyedén katasztrófába torkolhat, ezért úgy gondoltuk kicsit körbejárjuk a hátizsákos utazás 3 alapszabályát, amiket betartva biztosan életre szóló élményt szerezhetsz magadnak.

Mire jó egy fa világtérkép?

Mire jó egy fa világtérkép?

2024. 01. 29. 15:09:45

fa világtérképek számos funkciót betölthetnek, és kiválóan alkalmasak otthoni vagy irodai dekorációként. Sok esetben alkalmasak szemléltetni a világutazó, a cég vagy a család kedvenc úticéljainak, beszerzési forrásainak vagy nyaralási helyszíneinek pontos helyét, nem mellesleg vizuális élmény nyújtva a rá tekintő barátnak, ismerősnek, családtagnak vagy üzleti partnernek. Azt azonban, hogy pontosan milyen cél szolgál egy fa világtérkép, alább bővebben kifejtjük neked.

Természetes anyagok használata az otthondekorációban

Természetes anyagok használata az otthondekorációban

2022. 07. 13. 14:00:00 Tóth Kornél

Mitől lesz egy lakásból igazán megkapó otthon? Milyen anyagból készülnek a legszuperebb dekorációk? Hogyan használjam ezeket az anyagokat? Írásunkból mindhárom kérdésre választ kaphatsz!