Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Kiszállítási módok a Wall4Me-nél

Házhozszállítás

Magyar Posta futára (lakcímre)
A Magyar Posta e-mailben értesít arról, hogy a rendelésed kiszállítás alatt áll. Ebben az e-mailben linket is találsz, melynek segítségével nyomon követheted a csomagot. A Magyar Posta futára kézbesíti a csomagot. Ha az adott időpontban a futár nem találja a címzettet otthon, akkor értesítést hagy vagy megpróbálja másnap ismét kézbesíteni a csomagot. Az át nem vett megrendelés a postán 5 napig lesz megőrizve. Az át nem adott csomagot visszaküldik cégünk címére.

Helyszíni átvétel

Átvétel a postán
A Magyar Posta e-mailben értesít arról, hogy a rendelésed kiszállítás alatt áll. Ebben az e-mailben linket is találsz, melynek segítségével nyomon követheted a csomagot. A postás értesítést hagy a postaládádban arról, hogy a csomag megérkezett a postára. Az értesítés tartalmazza a csomag számát, a posta és a címzett adatait. Az átvételhez be kell mutatni egy személyazonosságot igazoló dokumentumot. Az átvételre 5 nap áll rendelkezésedre.

Fizetési lehetőségek a Wall4Me-nél

Bankkártya

A rendelés kifizetése a bankszámládhoz tartozó bankkártya megterhelésével történik. Az összeg a rendelés feladásakor kerül kifizetésre. A „fizetés”-re kattintva megjelenik egy űrlap, amelyen fel kell tüntetni a bankkártya adatait. VISA, MasterCard típusú kártyákat fogadunk el. Amennyiben az áru visszaküldésre kerül, akkor az összeget átutalással áll módunkban megtéríteni egy általad elküldött bankszámlaszámra. A wall4me nem kezeli és nem tárolja a bankkártya adatait.

Átvételkor

Ha az utánvétes lehetőséget választod, a csomag átvételekor kell fizetned. Ha készpénzzel fizetsz, ajánlott előkészíteni a pontos összeget. A csomagot személyesen, telephelyünkön is módodban áll átvenni.

Cím: ART-IST Kreatív Csoport - 7627 Pécs, Vadász u. 54.

A kiszállítás várható ideje: megrendeléstől számított 5-7 munkanap.

Futáros kiszállítás
Magyar Posta (házhoszállítás)
Bankkártya: 2000 Ft
Fizetés utánvéttel 2000 Ft

Személyes átvétel
Magyar Posta (átvétel a postán)
Bankkártya: 2000 Ft
Fizetés utánvéttel: 2000 Ft
Személyes átvétel telephelyünkön 0 Ft